MK Houtbouw actueel

NIEUWS

Vacature

MK Houtbouw is specialist in het nauwkeurig op maat produceren van houten constructies en prefab onderdelen voor de traditionele bouw, waaronder; authentiek gebintwerk, overkappingen, veranda's, kapschuren en kapconstructies.

Ons bedrijf staat bekend om haar specialistisch team van vaklieden dat zich nauw betrokken voelt bij de klant. Een goede onderlinge samenwerking en heldere communicatie met de opdrachtgever is de basis van de diensten die zij verrichten. 

Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een:

Zelfstandig ervaren timmerman

Wie zoeken we? 

Als zelfstandig timmerman werk je aan verschillende projecten op diverse (nieuw)bouwlocaties en desgewenst in de werkplaats. Je gaat zelfstandig of samen met collega’s aan het werk en er wordt verwacht dat je een afgeronde opleiding tot timmerman hebt. 

Interesse?

Geloof jij ook dat alles opgelost kan worden als je nergens voor wegloopt? Ben jij het type dat verantwoordelijkheid neemt in je werk en woord houdt? ​Dan zien wij al veel overeenkomsten met de MK Houtbouw mentaliteit. We nodigen je van harte uit voor een oriënterend gesprek indien jij de ambitie hebt om een pijler binnen ons bedrijf te worden.

 

Heb je interesse? Neem dan contact op met Martijn Kuipers.

 

MK Houtbouw, Waterwinweg 2, 7572 PD Oldenzaal. www.mkhoutbouw.nl

MK Houtbouw   |   Waterwinweg 2   |   7572 PD Oldenzaal   |   Tel: 0541 760 800   |   Mail: info@mkhoutbouw.nl

COPYRIGHT © MKHoutbouw 2019  -  created by Studio Sinvol  &  Tekstbureau Groothuis